Badrumsrenovering i Partille och på Hisingen

Badrumsrenovering i Partille och på Hisingen

Om du är intresserad av att få hjälp med en badrumsrenovering i Partille eller på Hisingen, så är vårt företag, SBOR Bygg och Renovering AB, ett mycket bra val. Vi har i många år genomfört badrumsrenoveringar åt kunder. När vi genomför våra uppdrag, så lägger vi mycket tid och resurser på att genomföra våra uppdrag på det viset som den specifike kunden önskar. Vi är av den uppfattningen att det alltid är kunden i fråga som bestämmer hur mycket eller hur litet hjälp som denne skall få av oss. Kom ihåg att här på SBOR Bygg och Renovering AB finns det varken ett för litet- eller ett för stort uppdrag. Andra tjänster som vi utför är exempelvis köksrenoveringar, nybyggnationer, totalentreprenader, golvläggningar, målning, tapetsering och snickeriarbeten.

Vore detta intressant?

Om du är intresserad av att eventuellt anlita oss för en badrumsrenovering, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på SBOR Bygg och Renovering AB. Vi kan tillsammans med dig diskutera din situation och även komma fram till en så bra och optimal lösning för dig och dina behov. Genom att anlita oss, så kan du vara säker på att du kan erhålla ett noggrant och väl genomfört arbete och ett resultat som du verkligen kan vara nöjd med.

ROT-avdrag

Vårt företag vänder sig till alla och du kan således få hjälp av oss, oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag. Om du tillhör den först nämnda kategorin, så kan du även nyttja det så kallade ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden vid anlitandet av ett företag likt vårt. Om du vill ha mer information kring ROT-avdrag, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har arbetat med ROT-avdrag i många år och vi kan därför det mesta.